» Bevezetés
» Nyelvtanfolyamok
» Fordítás, tolmácsolás
» Referenciák
» Elérhetőség

A EUROPEAN LANGUAGE SCHOOL  2004-ben alakult. Tevékenységünket angol és német nyelvoktatással kezdtük, de jelenleg már a spanyol nyelvoktatás is szerepel a portfóliónkban, méghozzá anyanyelvi lektor közreműködésével. Többéves működésünk során számos elégedett ügyfél vette igénybe szolgáltatásainkat, nemcsak a tolmácsolás, de a nyelvoktatás terén is. Kínálatunkban a kezdőknek szóló kurzusokon át a céges tanfolyamokig - igény szerint - minden megtalálható. Vállaljuk:

- idegennyelv oktatását

- fordítást

- tolmácsolást

Nyelvtanfolyamokat kínálunk nemcsak diákoknak és felnőtteknek, de cégeknek is. Az érettségire készülőket felkészítjük angol és német nyelvből, mindemellett pedig nagy hangsúlyt fektetünk konverzációs kézségük fejlesztésére.

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy az általunk alkalmazott oktatási módszerek hatékonyak és diákjainkat arra ösztönzik, hogy merjenek beszélni: ne csak tanulják, de használják is az elsajátított idegennyelvet. Minden egyes csoporthoz és egyénhez individuális igények alapján állunk hozzá, hogy a nyelvtanulás mindenki számára a lehető legeredményesebb legyen.

Külön figyelmet szentelünk azon érdeklődőinknek, akik külföldi munkát vállalnának, de gondjaik vannak a nyelvvel. Számukra kínáljuk az ápolói kurzusunkat német nyelvből, mely során hatékonyan elsajátíthatják a német nyelv alapjait - különös tekintettel az ápolói munkában előforduló szakszavakra.

Nyelvet tanulni sohasem késő.  De fontos tudni, hogy érhetjük el célunkat a leghatékonyabban. Ebben próbálunk rolex replika órák minősége segítségükre lenni. Ne habozzonak hát, kezdje a nyelvtanulást velünk!


 


 

  

Copyright (c) ELS 2006. All rights reserved. Webdesign: gART